Guldbryllup

Musik til guldbryllupper på Sjælland

Skal du bruge et orkester, der kan spille musik til guldbryllup? Så er Blowing Boys et oplagt valg. Vi har spillet musik til guldbryllupper i mange år, og vi ved, hvad der skal til, for at skabe den rette stemning. Vi er tre mand i orkesteret, der alle gør vores bedste, for at give brudeparret og gæsterne en uforglemmelig dag.

Et guldbryllup skal fejres!

Et guldbryllup betyder, at to mennesker har holdt sammen tæt på en livstid. 50 års ægteskab er helt fantastisk og bestemt værd at fejre. Hvis du bestiller musik til guldbryllup hos Blowing Boys, så spiller vi til den traditionelle morgensang, og hvis det ønskes, fortsætter vi gerne til den efterfølgende morgenkaffe. Her tilbyder vi musik og underholdning med fællessang med gæsterne.

 

Du vælger sangene

Vi har mange års erfaring med at spille musik til guldbryllup, og vi kan spille størstedelen af alle sange. Vi er derfor åbne over for dine ønsker, og vi kommer også gerne selv med forslag til sange, hvis du ønsker det. De traditionelle sange er ”I Østen stiger solen op” og ”Det er så yndigt at følges ad” er sange, der bliver valgt i forbindelse med et guldbryllup. Vi spiller også gerne brudevalsen og skålsangen.  

Få et uforpligtende tilbud på musik til guldbryllup!

Hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på musik til guldbryllup, så ring til os på telefon 23 23 76 65 eller send os en mail på osm@blowingboys.dk. Du kan også anvende vores kontaktformular. Så ringer vi til dig, når vi har modtaget din henvendelse.

DD slash MM slash YYYY