Morgenmusik

Gør festdagen til en uforglemmelig oplevelse med morgen- og hornmusik

Bestil Blowing Boys til at spille morgenmusik og hornmusik til kobber, sølv og guldbryllupper. Vi kommer 3 mand i smoking, og vi sørger for, at dagen bliver en uforglemmelig oplevelse for brudeparret. Blowing Boys tilbyder morgenmusik og hornmusik på hele Sjælland, Lolland, Falster og Møn.   Kontakt os på telefon 23 23 76 65 eller via mail på osm@blowingboys.dk for yderligere information om morgenmusik og hornmusik til dit arrangement.

Horn- og morgenmusik til kobber-, sølv- og guldbryllupper

Blowing Boys spiller morgenmusik og hornmusik til diverse festlige arrangementer og bryllupper i hele Øst Danmark, og har gjort det i mange år. Vi spiller blandt andet til følgende arrangementer:

  • Kobberbryllupper
  • Sølvbryllupper
  • Guldbryllupper
  • Diamantbryllupper
  • Og mange flere.

De rigtige festsange til morgen- og hornmusikken

I samarbejde med jer, finder vi de sange, som I ønsker, der skal spilles som morgenmusik. Vi kommer gerne med forslag til en sammensætning af sange, der passer til jeres ønsker. Der er selvfølgelig nogle klassikere, der for det meste går igen. Det er blandt andet ”I Østen stiger solen på”, ”Katinka Katinka” og ”Det er så yndigt at følges ad. Hvis I ønsker det, har vi et sanghæfte, som I kan downloade HER. Heri kan I finde inspiration til sange, og I kan printe sanghæftet ud til gæsterne.

Bestil Blowing Boys – Byens bedste hornmusik

Ønsker I at booke Blowing Boys til jeres arrangement, eller ønsker I flere informationer, så kontakt os via vores kontaktformular, telefon 23 23 76 65 eller via vores mail osm@blowingboys.dk. Vi svarer gerne på jeres spørgsmål og giver jer et uforpligtende tilbud på morgenmusik og hornmusik.

DD slash MM slash YYYY