Sølvbryllup

Musik til sølvbryllupper på Sjælland

Skal du arrangere musik til sølvbryllup? Så ring til Blowing Boys – byens bedste blæsere. Vi spiller musik til sølvbryllupper på Sjælland, Falster, Lolland og Møn. Vi møder op i vores fineste smoking og spiller den musik, som du ønsker, der skal spilles til morgensangen og til den efterfølgende morgenkaffe.

Ring til tlf. 23 23 76 65, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på musik til sølvbryllup.

Mange års erfaring med musik til bryllupper

Vi har spillet musik til sølvbryllupper i mange år, og vi besidder derfor et stort sang repertoire. Vi spiller derfor gerne de sange, som du ønsker. Der er selvfølgelig de traditionelle sange som ”Det er så yndigt og følges ad” og ”I Østen stiger solen op”, men vi sammensætter altid vores repertoire efter vores kunders ønsker. 

Sølvbryllup

På denne dag har familie og venner opstillet en æresport over hoveddøren hos ægteparret. Dagen indledes med morgensang, hvorefter der ofte serveres morgenkaffe, så gæsterne kan hilse på brudeparret. Når gæsterne har fundet en plads og fået en kop kaffe, så underholder vi med musik og fællessang med gæsterne. Det er altid sjovt, især for brudeparret. Vi leverer den mængde musik til sølvbrylluppet, som du ønsker.

Lad os spille til jeres sølvbryllup

Hvis du ønsker at bestille Blowing Boys til at spille musik til sølvbryllup, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon 23 23 76 65 eller på mail osm@blowingboys.dk. Du er også meget velkommen til at bruge vores kontaktformular. Så kontakter vi dig, så snart vi får mulighed for det.

DD slash MM slash YYYY